Langkah Target Panic

Langkah Target Panic

8 Langkah kanggo ngobati Target Panic

Hot

Tuesday, January 2, 2018

8 Langkah kanggo ngobati Target Panic

January 02, 2018 7

Ing kasus apa wae, kanthi alasan sing ora ana pratelan logis babagan kondisi ora bisa nyandhang, mayoritas saka apa sing kita pikir kita bisa gumantung saka pengalaman lan anggapan individu. Ing kasus apa wae, minangka wong sing nggoleki, penting yen sampeyan ngerti yen kondisi kasebut ana lan, sanajan ora ana kemungkinan sing ora langsung nemokake manifestasi, ana langkah sing bisa dijupuk kanggo ngurangi kelainan ing acara sing nggawe kabeh nggawe dadakan.

Oalah, apa target kegedhen lan kepiye carane sampeyan bisa ngalih? Kabeh iku dianggep, ana maneh, ing sajrone nyatane yen ora ana penyelidikan logis babagan otoritatif babagan perkara kasebut, ora ana tegas sing jelas apa target pembekuan utawa apa wae sing nyebabake apa wae, sebagean gedhe lan gedhe Efek sampingan sing ditemokake yaiku: daya tahan kanggo nempatake sesambungan ing fokus fokus, nguatake ndhuwur utawa ngisor target (luwih asring tinimbang ora ana ing ngisor), kegagalan kanggo ngeculake baut kanthi adil, nyithak utawa ngrampungake discharge sing ora dikarepake lan, kanggo mbungkus samubarang, "drive by shooting" kang toxophilite pancen pemicu ing bantuan ngeculake minangka penglihatan tongkat ngapiki liwat target samesthine.

Sanadyan, senadyan manawa kita ora duwe pitunjuk babagan alesan konklusif kanggo target beku, persetujuan umum ing antarane toxophilite yaiku amarga disebabake yen ora ana pira-pira bagian saka prosedur ditembak lan sabanjure, nalika ora sacara klinis ditindakake, Kasil sing disedhiyakake kira-kira miturut prosedur desensitisasi sing efisien:

1. Ngerteni carane njupuk kanthi gaya poros bantuan - dipercaya sing ora bisa ditemokake ing dijupuk minangka salah siji alasan nyata kanggo target beku. Akibaté, discharge style poros mbantu (utawa dikenal minangka "methik methik mburi") utamané kanggo nggawe discharge dadi astonishment kanggo toxophilite. Ing kasus apa wae, nalika nerangake carane nggunakake discharge iki, sampeyan kudu nggunakake bunder garis sing dianakaké ing tangan gandha tinimbang busur.

2. Tembak pita sampeyan kanthi nutup mata - sanajan ing kasunyatan manawa kita kerep ngupayakake kaya mangkono, ora ana sing bisa nyekel swiwi kanthi konsisten ing tembunge. Kanthi cara iki, sing kapindho tegese mbuwang rasa ora ditemtokake kanggo njupuk kanthi nutup mata. Sadawane garis kasebut, diwiwiti kanthi njupuk target ekstensif lan dhasar ngurangi bobot saka busur. Ing poin kasebut, pisahake dhewe pisah saka tujuan (3 nganti 5 kaki), nock bolt, tarik busur, lan titik nalika konsentrasi ing tongkat ngarsane. Ing titik kasebut, nutup mata loro, nglangi, lan ngeculake senar nalika ing wektu sing padha fokus ing getaran gambar. Rehash nganti titik sing sampeyan setuju.

3. Nempelake gandhewo pucuk - kanthi alasan sing bisa ditemokake kanthi tetep minangka pangalihan, tahapan iki kanggo ngindhari pemandangan lan fokus ing getaran gambar. Mulane, tetep cedhak tujuan lan konsentrasi carane bow ing ngrasa ing nangkep lan carane ngrasa minangka sampeyan tarik lan ngeculake senar kanthi mata mbukak. Uga, ngelingake sampeyan ngetutake bolt ing pesawat kanggo tujuan.

4. Nembak kanthi nemokake lan obyektif - sabanjuré, sampeyan kudu ngatonake loro lan adil. Nanging, sampeyan bakal seneng banget saiki! Luwih, sijine target spic lan span target ing obyeke sampeyan, ngganti pemandangan ing gandhewo, lan ngowahi wong-wong mau adoh munggah supaya bolt ora ngganggu titik fokus saka adil. Ing titik kasebut, cedhak karo tujuan (3 nganti 5 kaki), tarik busurmu, sijine pojok ing titik fokus saka sepuluh dering, lan geni siji bolt liwat lan liwat. Dadi yen bisa, tinimbang ngarahake ing tongkat ngarsane lan nyopot busur sing ora gampang lali, mungkasi gandhewane ngapung lan rada fokus ing getaran saka tembakan nalika sampeyan ngeculake bolongan kaya sing digambarake sadurunge.

5. Pindhah menyang 5 poin titik lan titik - kanggo kemajuan iki, sampeyan kudu pindhah menyang limang yard, ngadhepi tujuan sampeyan, nock bolt, tarik busur, lan pindhah titik fokus saka adil. Dadi sing bisa, DO NOT SHOOT! Mangkene, sampeyan kudu mlaku kanthi adil sajrone 15 detik, nanging fokusake tetep ing tongkat fokus ing dering sepuluh lan banjur ngeculake babak kanggo 30 detik. Ing titik kasebut, muter metu kemajuan iki maneh lan maneh.

6. Tembak ing 5 yard - kanggo kemajuan iki, sampeyan kudu ngadeg kira-kira limang yard saka obyektif, nock bolt, tarik busur, lan pindhah titik fokus saka adil minangka ing advance liwat ing kasus, ing kemajuan iki sampeyan bakal banget murub bolt ing adil. Nanging, amarga obah-obah sing disedhiyakake adoh, bolongan-obyek bakal nglakokake obyeke sing luwih apik ing sangisore tujuan sampeyan sing bakal nggedhekake sampeyan supaya bisa fokus ing getaran sing ditemtokake kanggo njupuk sesambungan sing ketat. Ing titik kasebut, rehash prosedur iki ing sepuluh, lima belas, lan rong puluh yard nganti titik sing sampeyan setuju.

7. Njupuk skor - ing kemajuan iki, sampeyan bakal nggunakake kabeh sing wis sinau ing saben kemajuan ing wektu sing padha bebarengan, ing kemajuan iki, sampeyan bakal nemen ngupaya kanggo nglampahi gatherings nyenyet. Kanthi cara iki, pindhah nganti limang yard lan lencengake obrolan karo gol sing bolt nyerang titik fokus objektif nalika sampeyan pindhah kasebut. Ing titik kasebut, ngadhepi tujuan, nock bolt, tarik busur, lan titik nalika ngupayakake supaya tetep bisa ditemokake ing titik fokus saka sepuluh ring. Ing kasus apa wae, konsentrasi utama sampeyan kudu ing getaran saka dijupuk, kalebu struktur shooting tengen, nalika sampeyan ngeculake bolt; ora bisa ditemokake karo sampeyan.

8. Kembange bali menyang bantuan discharge unik lan tarik bobot - yen sampeyan ngetung kanthi becik karo pitung tahap pungkasan, sampeyan banjur siap kanggo ngganti bali menyang bobot tarik unik lan bantuan ngeculake. Mulane, miwiti kanthi netepi bobote kurang lan obahake limang meter saka obyektif. Ing titik kasebut, tarik pita panjenengan kanthi migunakake bantuan discharge unik lan pindhah titik fokus dering sepuluh ing wektu sing padha, saora-orane kanggo fokus ing balok ngarsane, luwih fokus ing getaran nalika sampeyan nembak. Ing kasunyatan kasebut, manawa sampeyan pancen nggunakake bantuan dhuwit sing unik, mulihake gandha kanthi bobot sing unik nalika nerusake nglangi lan fokus ing getaran nalika sampeyan ngeculake bolongan kanthi posisi sing bener saka tongkat badhan.

Read More